Spaanse Ham

Een Spaanse ham bestelt u simpel en veilig bij Supermercat Spaanse producten
Ontdek de smaak van een échte Spaanse ham

Supermercat is de Spaanse ham specialist in Nederland en tevens de grootste importeur van Ibérico ham binnen de Benelux.

In ons assortiment vindt u uitsluitend echt Spaanse ham van ongekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Onze levertijd is inmiddels een begrip, doorgaans binnen 48 wordt u Spaanse ham geleverd rechtstreeks uit Spanje.

Supermercat heeft geen Spaanse ham in voorraad, want deze worden dagelijks speciaal voor u ingevlogen!

 

Onze Bellota hammen zijn afkomstig van Iberische varkens, welke minimaal de laatste 4-5 maanden van hun groei uitsluitend met eikeltjes (In het Spaans bellotas) zijn gevoed. Dit zorgt voor de kenmerkende smaak, unieke geur en herkenbare kleur. Andere soorten zijn onder andere Jamón Ibérico en Paleta Ibérica.

Het rijpen van Spaanse ham is een tijdrovend proces. In het algemeen betekent een langere rijping een betere & intense smaak.

Belangrijke bij aankoop van een Spaanse ham is hoeveelheid vlees aan de "poot". Een achterpoot, oftewel een Jamón" bestaat uit circa 60% vlees en een voorpoot "Paleta" bestaat uit ongeveer 40% vlees.

Onze leveranciers in Spanje staan volledig garant voor de gecontroleerde kwaliteit van onze Spaanse ham. Proef het zelf en u wilt nooit meer een andere Spaanse ham.