Bezorgen

Hoe wordt uw bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verwerkt. Zodra de bestelling is verwerkt zullen wij de zending aanbieden. De tarieven zijn als volgt en worden automatisch berekend tijdens het bestellen. Actuele levertijd is momenteel 3 tot 4 werkdagen.

BELANGRIJK: Wegens zomersluiting van ons magazijn in Spanje worden er vanaf 16 juli t/m 31 juli geen bestellingen verzonden. Uiteraard zijn wij gewoon telefonisch en per email bereikbaar. Uw geplaatste bestelling wordt hierdoor op 1 augustus verzonden.


NIEUW: LAAT UW PAKKET BEZORGEN BIJ EEN AFHAALPUNT.

Bestemming Nederland

Tot € 75
€ 6,95

Vanaf € 75
Gratis

Bestemming België

Tot € 75
€ 9,95

Vanaf € 75
Gratis

Verzenden is meer dan pakketten verplaatsen. Verzenden is ervoor zorg dragen dat uw goederen op de juiste plaats komen en dat vanzelfsprekend ook op tijd. Uw bestelling wordt door ons met de grootste zorg verzonden en dat zorgt voor probleemloos verzenden.

Uw pakket wordt daarom met zorg verzonden. Uw pakket is in goede handen en wordt keurig afgeleverd door professionele medewerkers. De duidelijk herkenbare voertuigen en uniformen dragen bij aan veiligheid en herkenbaarheid voor u als klant.

Mocht u niet thuis zijn als de bestelling wordt gebracht, dan levert de bezorger het pakket af bij een Pickup Point in de buurt. Doorgaans kunt u dezelfde of eerstvolgende dag het pakket dan afhalen bij het Pickup  Point.

Is er geen Pickup Point in de buurt, dan doet de bezorger nog nogmaals een poging om uw pakket te bezorgen. Indien u bij de tweede poging niet thuis bent, dan krijgt u nogmaals een kaartje in de brievenbus. Hiermee kunt u zelf online een nieuwe afspraak inplannen.

Indien wij een speciale bestelling plaatsen voor u in Spanje, dan komen deze producten niet in aanmerking voor gratis verzenden.

Ondanks wekelijkse leveringen uit Spanje kan het voorkomen dat wij niet meteen uw pakket kunnen versturen wegens beperkte voorraad of grote vraag. Hierdoor kan het 1 tot 2 dagen langer duren alvorens u de levering ontvangt. Alle zendingen zijn voorzien van een barcode. Hierdoor kunt u online uw pakket volgen. Wij sturen u de barcode zodra deze beschikbaar is. Indien u de bestelling zeer urgent wilt ontvangen, dan kunnen wij dit ook verzorgen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.