Bezorgen

Hoe wordt uw bestelling geleverd?

Wegens zomersluiting van ons magazijn in Spanje worden er vanaf 5 juli t/m 24 augustus geen bestellingen verzonden. Uiteraard zijn wij telefonisch en per email bereikbaar. Uw geplaatste bestelling wordt hierdoor op 25 augustus verzonden.

Uw bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verwerkt. Zodra de bestelling is verwerkt zullen wij de zending aanbieden. De tarieven zijn als volgt en worden automatisch berekend tijdens het bestellen.

Bestemming

Tot € 69

Vanaf € 69

Nederland

€ 6,95

Gratis

 

Bestemming

Tot € 69

Vanaf € 69

België

€ 10,99

Gratis

Verzenden is meer dan pakketten verplaatsen. Verzenden is ervoor zorg dragen dat uw goederen op de juiste plaats komen en dat vanzelfsprekend ook op tijd. Uw bestelling wordt door ons met de grootste zorg verzonden en dat zorgt voor probleemloos verzenden.

Uw pakket wordt daarom met UPS verzonden. Uw pakket is in goede handen en wordt keurig afgeleverd door professionele medewerkers. De duidelijk herkenbare voertuigen en uniformen van UPS dragen bij aan veiligheid en herkenbaarheid voor u als klant. Bovendien bezorgt UPS meer dan 16 miljoen pakketten wereldwijd en wordt alles in het werk gesteld om uw pakket met de grootste zorg af te leveren.

Mocht u niet thuis zijn als UPS de bestelling komt brengen, dan levert UPS het pakket af bij een UPS Point in de buurt. Doorgaans kunt u dezelfde dag het pakket dan afhalen bij het UPS  Point.

Is er geen UPS Point in de buurt, dan doet UPS nog 2 maal een poging om uw pakket te bezorgen. Indien u bij de derde poging niet thuis bent, dan krijgt u nogmaals een kaartje in de brievenbus. Hiermee kunt u zelf online een nieuwe afspraak inplannen.

Indien wij een speciale bestelling plaatsen voor u in Spanje, dan komen deze producten niet in aanmerking voor gratis verzenden.

Ondanks wekelijkse leveringen uit Spanje kan het voorkomen dat wij niet meteen uw pakket kunnen versturen wegens beperkte voorraad of grote vraag. Hierdoor kan het 1 tot 2 dagen langer duren alvorens u de levering ontvangt. Alle zendingen zijn voorzien van een barcode. Hierdoor kunt u online uw pakket volgen. Wij sturen u de barcode zodra deze beschikbaar is. Indien u de bestelling zeer urgent wilt ontvangen, dan kunnen wij dit ook verzorgen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.