De originele Spaanse Tortillapan

Maak zelf een Spaanse tortilla met de échte Tortillapan
Proef de echte en vooral heerlijke Spaanse keuken en maakt binnen een handomdraai een Spaanse tortilla met deze speciale tortillapan rechtstreeks uit Spanje, want Supermercat levert deze speciale Tortillapan direct uit voorraad voor een vriendelijke prijsEen écht origineel alsmede typisch Spaans product, dat is de authentieke tortillapan bij Supermercat. Nu verkrijgbaar met extra voordeel!Maak zelf de lekkerste tapas en deze speciale tortillapan uit Spanje, u ziet en proeft meteen het goede resultaat. Simpel, smakelijk en vooral verrassend zijn de tortillas die u kunt u maken met deze speciale tortillapan uit Spanje want dankzij de speciale sluiting van deze dubbele pan blijft de warmte optimaal behouden en kunt u eenvoudig draaien zonder te morsenU koopt een pan, maar dit zijn eigenlijk 2 pannen. De tortillapan bestaat uit twee pannen welke middels een speciale sluiting aan de buitenkant aan elkaar kunnen worden bevestigd. Hierdoor houdt u optimaal de warmte in de pan en kunt u bovendien de pan omdraaien zonder problemen. De perfecte pan voor een échte tortilla Española!

Simpel, smakelijk en vooral verrassend zijn de tortillas die u kunt u maken met deze speciale tortillapan uit Spanje want dankzij de speciale sluiting van deze dubbele pan blijft de warmte optimaal behouden en kunt u eenvoudig draaien zonder te morsenVanzelfsprekend is deze tortillapan uiterst eenvoudig te gebruiken en kunt u in één beweging de pan simpel omdraaien om een mooi en vooral smakelijk eindresultaat te bereiken! Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een tortilla te bereiden! Vanzelfsprekend kunt u de pannen ook separaat gebruiken. Kortom deze pan is een perfect aanvulling in de keuken!

De tortillapan is geschikt voor gebruik op gas, elektra en bij vitrokeramisch koken. Niet geschikt voor gebruik met een inductie systeem.

Geschikt voor gebruik in de vaatwasser. Deze duurzame en mooie tortillapan is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en uiterst licht qua gewicht. Uiteraard met een ergonomisch ontwerp. De ronde vorm is afgewerkt met mooie ring. Dankzij de speciale anti-aanbak laag van uitmuntende kwaliteit is het gebruik nog gemakkelijker en zeer praktisch! Geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

 
Bestel