Nenuco Zomertas met Zonnebrand 150ml Factor 50 en Aftersun 150ml

Nenuco
7448111712703
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een uniek product in ons assortiment en zonder meer een échte aanrader voor de zomerse dagen.

Dit leuke strandtasje bevat Nenuco Factor 50 zonnebrandcrème en de overheerlijke Nenuco Aftersun met een uitstekende hydraterende werking.

Handig om mee te nemen naar het strand, maar ook een zeer origineel cadeau om te geven. Nergens verkrijgbaar in Nederland, maar natuurlijk wel bij Supermercat.

Nenuco zonnebrandcrème met een hoge bescherming van factor 50 en de Nenuco Aftersun zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen.

 

Deze Nenuco zonnebrandcrème is bestand tegen water, zweet, zand en chloor. Bovendien biedt deze Nenuco zonnebrandcrème bescherming tegen zowel UVB als UVA straling. Bevat speciale ingrediënten zoals Avena Sativa en Aloe Vera.

Nenuco Aftersun heeft een hydraterende werking en is speciaal voor kinderen. Deze heerlijke Nenuco Aftersun is verrijkt met amandelmelk, vitamine e en Sativa Haver. Verzacht en hydrateert de huid van het hele gezin waardoor deze zacht, soepel en beschermd wordt na blootstelling aan de zon.

Het speciale ingrediënt Sativa haver is een natuurlijke en biologische protector die helpt bij het stimuleren van de natuurlijke afweer van de huid tegen externe agressies, zoals zonnestraling.

  • Nenuco zonnebrandcrème.
  • Nenuco Aftersun.
  • Wordt geleverd in schattig tasje.

Deze producten zijn dermatologisch getest.