Ecran Aftersun Spray Calmante Hydro Reparador 200ml

  • Beschrijving
  • Meer informatie

Niets is vervelender dan een verbrande huid na het zonnen. Het is pijnlijk bij aanraking en het aanbrengen van crèmes kan dan ook erg pijnlijk zijn. Ecran Aftersun Spray Calmante Hydro Reparador verlicht en kalmeert onmiddellijk de geïrriteerde huid na overmatige blootstelling aan de zon. De lichte textuur en unieke spray met microverstuiving maakt het mogelijk om zonder pijn aan te brengen op de door de zonlicht verbrande huid. Het effect is snel en langdurig.

Ecran Aftersun Spray Calmante is eenvoudig aan te brengen.

 

Een kalmerende en verzachtende spray, verrijkt met pro-vitamine B5 en vitamine E. Deze fantastische Ecran Aftersun Spray Calmante Hydro Reparador verzacht vrijwel onmiddellijk, hydrateert de huid, beschermt tegen veroudering en heeft een lichte textuur met een fantastische geur.

De speciale ingrediënten van Ecran Aftersun Spray Calmante zorgen voor een uitstekende werking en dat merkt u vrijwel meteen. U kunt de crème aanbrengen door gebruik te maken van de spray. Het is niet nodig om te wrijven en te masseren. Hierdoor kunt u deze Ecran Aftersun zonder pijn aanbrengen op de door zonlicht verbrande huid. Bij ernstige verbranding dient u altijd eerst een arts te raadplegen.

Ecran Aftersun Spray Calmante is al jaren bekend bij vakantiegangers die naar Spanje gaan. Vele kennen het dan ook alleen maar vanuit Spanje, maar nu is Ecran Aftersun Spray Calmante ook in Nederland voordelig verkrijgbaar. De verzachtende werking en de zeer verkoelende werking is dan ook zeer goed en inmiddels bekend tot ver buiten Spanje.

Het is erg belangrijk om goed voor huid te zorgen na het zonnen, Herstel is voor de huid belangrijk, want hierdoor blijft de elasticiteit behouden blijft en voorkomt u vroegtijdige veroudering van de huid.

Gerelateerde Producten