Nenuco Colon Maleta Wasmiddel 1.950 Kg

7448112064023
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Nenuco Wasmiddel rechtstreeks uit Spanje en zeer voordelig. Een schone was begint met dit uitstekende Nenuco Wasmiddel. Met de heerlijke en kenmerkende geur van de originele Nenuco uit Spanje en natuurlijk hypoallergeen.

Wordt geleverd in een ruime doos van 1,950 kilo en is zeer economisch qua gebruik.

BIJ AFNAME VAN 3 OF MEER NU 15% KORTING

Nenuco Wasmiddel is Hypoallergeen en komt rechtstreeks uit Spanje

 

Colon produceert in samenwerking met Nenuco dit heerlijke en uitstekende Nenuco wasmiddel.

Nenuco wasmiddel is nu uit voorraad leverbaar en vanzelfsprekende extra voordelig, dus ook voor Nenuco wasmiddel bentu nij Supermercat aan het juiste adresHet is hypo-allergeen, zeer zacht voor de gevoelige huid en uiteraard heeft de kenmerkende Nenuco geur. De speciale samenstelling zorgt voor een perfect stralende was en maakt het geschikt voor zowel de witte was als de gekleurde was.

De verpakking bevat iets minder dan 2 kilo van dit heerlijke Nenuco wasmiddel. Het is inmiddels al te vinden in vele huishoudens in Spanje, want de heerlijke geur en het zuinige gebruik maken dit tot een zeer populair product als het gaat om wassen van kleding. Bovendien is het hypoallergeen en erg voordelig, dus voordelen genoeg.

Natuurlijk vindt u ook dit originele en echte Spaanse product bij Supermercat. In ons assortiment vindt u vele merken uit Spanje voor vriendelijke prijzen. Wilt u meer weten over dit speciale Nenuco wasmiddel, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voorzorgsmaatregelen: Bewaren buiten bereik van kinderen, contact met de ogen te vermijden en niet innemen.

Gerelateerde Producten