Deliplus 24K Gold Progress Crema Facial de Dia (50ml) y de Noche (30ml) Special Edition

Deliplus
7448117183101
KORTING
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een speciale set bestaat uit de bekende Deliplus Crema Facial de Dia 24K Progress dagcrème 50ml en Deliplus Crema de Noche 24K progress nachtcrème 30ml.

  • Een speciale set rechtstreeks uit Spanje.
  • Bevat Deliplus Crema Facial de Dia 24K Progress dagcrème 50ml en Deliplus Crema de Noche 24K progress nachtcrème 30ml.
  • Extra voordelige prijs.

Deze crèmes zijn inmiddels een begrip in Spanje, ontdek de gouden formule van deze Deliplus Gold Progress 24K crèmes nu zelf!

Deliplus 24K Crema Protectora de Dia 24K Gold Progress con FPS10 dagcrème

 

Een effectieve dagcrème voor gezicht, hals en nek verrijkt met gouddeeltjes. Voor een revitaliserende behandeling van de huid. Draagt bij aan een effectieve bestrijding van huidveroudering in het gezicht.

Deliplus Crema Protectora de Dia 24k Gold Progress con FPS10 dagcrème bevordert de aanmaak van collageen en draagt bij aan jonge uitstraling van de huid. Bevat actieve microdeeltjes van goud welke doordringen op cellulair niveau en stevigheid geven.  Bevat tevens het extract van rozenbottel en een uniek antioxidant dat de veroudering van cellen vertraagt.

Deliplus Crema Protectora de Dia 24k Gold Progress con FPS10 dagcrème is een fantastische dagcrème met FPS10 (SPF10) die de huid beschermt tegen de schadelijke invloed van de zon.  De romige textuur zorgt voor een snelle absorptie door de huid en zorgt voor een zijdeachtig gevoel. Revitaliseert en versterkt, ondersteunt het bestrijden van vrije radicalen en vertraagt veroudering van de huid.

Dagelijks te gebruiken. Vermijd gebied rondom de ogen. Klinisch, dermatologisch en oftalmologisch getest.

Deliplus Crema de Noche 24K Gold Progress nachtcrème

 

Een exclusieve en regenererende nachtcrème voor het gezicht, hals en nek met een unieke formule. De bestanddelen dringen diep door op cellulair niveau en verbeteren significant het regeneratieproces. De gouden microdeeltjes verminderen van de diepte van rimpels, waardoor de huid er stralend en jonger uitziet. Deliplus Crema de Noche 24K Gold Progress  is geschikt voor dagelijks gebruik.

Deliplus Crema de Noche 24K Gold Progress  is een rijke nachtcrème met een luxe textuur. Deze speciale nachtcrème is zeer effectief en samengesteld met deeltjes van goud. Tevens bevat deze nachtcrème het extract van rozenbottel. Voor een stralende huid met een jonge uitstraling.

Breng Deliplus Crema de Noche 24K Gold Progress nachtcrème aan tijdens de avond op een schone huid.  Aanbrengen met een zachte massage van de huid. Te gebruiken voor het gezicht, hals en nek. Vermijd contact met de ogen.

Gerelateerde Producten