Deliplus Alisado Crema Suavizante Cabello Rebelde y Seco 300ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Voor onhandelbaar en droog haar
  • Voedt het haar en geeft een schitterende glans
  • Vergemakkelijkt het kammen

Een unieke Spaanse crèmespoeling voor onhandelbaar en droog haar. Voedt het haar en geeft een schitterende glans. Vergemakkelijkt het kammen. Met speciale ingrediënten zoals bamboe en parel eiwitten. Voor droog, onhandelbaar of te volumineus haar.

Deliplus Alisado Cabello Rebelde y Seco Crema Suavizante crèmespoeling

 

Voor een goede verzorging van onderhandelbaar en/of droog haar. Vergemakkelijkt het kammen en stylen van het haar. Voedt en verzacht tegelijkertijd.

Deliplus Alisado Cabello Rebelde y Seco Crema Suavizante crèmespoeling draagt bij aan bescherming van de haarvezel door de de vorming van een speciale barrière. De formule is verrijkt met bamboe-extract, heeft antioxiderende eigenschappen en bevat parel eiwitten voor helderheid, zachtheid en glans van het haar.

Het resultaat is glad, gedisciplineerd, zijdeachtig en glanzend haar. Voor een langdurig verzachtend effect is het gebruik van andere producten in het assortiment zoals het speciale haarmasker en de speciale shampoo aan te bevelen.

Hoe gebruikt u Deliplus Alisado Cabello Rebelde y Seco Crema Suavizante crèmespoeling:

Na het wassen aanbrengen op nat haar en inmasseren. Het is belangrijk goed de punten van het haar te masseren. Laat inwerken gedurende 1 á 2 minuten en spoel vervolgens uit met een ruime hoeveelheid water.

In geval van contact met de ogen onmiddellijk spoelen met veel water. Niet inslikken. Flacon buiten bereik van kinderen bewaren. Flacon goed sluiten om indringing van water te voorkomen, hierdoor kunnen de eigenschappen van het product veranderen.

Deliplus Alisado Cabello Rebelde y Seco Crema Suavizante crèmespoeling is verkrijgbaar bij Supermercat Spaanse producten voor een speciale prijs. Mocht u vragen hebben over dit speciale Spaanse product, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten