Ecran Aftersun Spray Calmante Ninos 200ml

7448113588504
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een begrip in Spanje en uiteraard ook verkrijgbaar bij Supermercat. Deze Ecran Aftersun Spray Calmante Ninos is speciaal ontwikkeld voor de huid van kinderen, maar vanzelfsprekend kunnen ook volwassenen van de verkoelende en verzachtende werking genieten.

Ecran Aftersun Spray Calmante Ninos (leche calmante) voor kinderen

 

Ecran Aftersun producten voor de laagste prijs vindt u bij Supermercat, de Spaanse winkel met voordeel.

De producten van Ecran zijn een begrip in Spanje, maar ook tot ver daarbuiten. Ecran Aftersun Spray Calmante Ninos (voor kinderen) heeft een verkoelende en snelle werking.

Ecran Aftersun Spray Calmante Ninos Balsamic Effect biedt verkoeling en verzacht zoals u nog nooit eerder heeft ervaren. Uiteraard met de kenmerkende, zeer verfrissende en ├ęchte Spaanse geur van Ecran.

Het is belangrijk om goed voor de huid te zorgen na het zonnen. Een goede aftersun is dus helemaal geen overbodige luxe, want deze zorgt voor een aangename verkoeling van de huid en zorgt bovendien ervoor dat de vochtbalans van de huid op peil wordt gebracht. Herstel is voor de huid belangrijk, want hierdoor blijft de elasticiteit behouden blijft en voorkomt u  vroegtijdige veroudering van de huid.

Gerelateerde Producten