Bosque Verde Disuelve Manchas Grasas con Enzimas 750ml (Vlekverwijderaar vetvlekken)

Bosque Verde
8480000401076
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een uitstekende en zeer doeltreffende vlekverwijderaar van Bosque Verde voor vetvlekken, vlekken ten gevolge van chocolade, vele soorten vlekken veroorzaakt door voedsel en vlekken op kragen en manchetten.

  • Een doeltreffende vlekverwijderaar.
  • Speciaal voor vetvlekken.
  • Direct aan te brengen op de vlek en dus eenvoudig te gebruiken.

Direct aan te brengen op de vlek, dus eenvoudig te gebruiken.

Bestel de échte Spaanse vlekverwijderaar Bosque Verde Disuelve Manchas Grasas con Enzimas bij Supermercat

 

Te gebruiken voor vlekken ten gevolge van babyvoeding, olijfolie, vet en bloed. Maar ook perfect voor vlekken op kragen en manchetten. Simpel te gebruiken, gewoon spuiten op de vlek en 1 √° 2 minuten laten inwerken. Vervolgens onmiddellijk wassen (met de hand of de machine) met uw gebruikelijke wasmiddel. Als de vlek blijft, herhaal de handeling nogmaals.

Vlekken zijn verleden tijd met deze speciale Spaanse vlekverwijderaar, uiteraard simpel te gebruiken dankzij de handige verstuiverBosque Verde Disuelve Manchas Grasas con Enzimas vlekverwijderaar is aan te brengen op recente vlekken. Uitsluitend te gebruiken op kleurvaste stoffen. In geval van twijfel, eerst uitproberen op een onopvallend deel van het kledingstuk. Gebruik geen bleekmiddel in de was. Niet te gebruiken bij delicate stoffen (wol, zijde, leer, corduroy etc) of wanneer een stomerij wordt aanbevolen in de wasvoorschriften.

Bewaar het product buiten direct zonlicht en bewaar het product op een koele, droge plaats.

Voorzorgsmaatregelen:

Bestel eenvoudig en vooral voordelig de echte Spaanse Bosque Verde Disvuelve Manchas Grasas con Enzimas vlekverwijderaar  bij Supermercat Irriterend voor de ogen. Niet innemen. Buiten het bereik van kinderen houden en gebruiken. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. In geval van inslikken, onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Inademing van dampen vermijden. Waarschuwing: Irriterend.

Gerelateerde Producten