Deliplus Acondicionador Bifasico Reparacion Total Stylius 400ml Conditioner

Deliplus
8480000441454
  • Beschrijving
  • Meer

Voor sterk en glanzend haar. Een speciale 2 in 1 behandeling voor droog en beschadigd haar.

  • Voor sterk en glanzend haar.
  • Een effectieve 2 in 1 behandeling voor droog en/of beschadigd haar.
  • Eenvoudig te gebruiken.

De conditionerende ingrediënten verzachten en repareren de meest getroffen gebieden van de haarvezel en het haar waardoor het glans, kracht en zachtheid krijgt.

De speciale samenstelling van Deliplus Acondicionador Bifasico Reparacion Total (Stylius) uit Spanje

 

De speciale samenstelling van deze 2 in 1 conditioner geeft voeding, textuur en glans aan het haar. Uiteraard draagt Deliplus Acondicionador Bifasico Reparacion Total (Stylius) ook bij aan een goede hydratatie van het haar.

Deliplus Acondicionador Bifasico Reparacion Total (Stylius) is samengesteld met:

  • Keratine: Voor herstel van het haar op een slimme wijze middels eiwitten welke voorkomen in de natuurlijke samenstelling van haar.
  • Arginine. Een essentieel aminozuur dat de microcirculatie stimuleert en de haarwortel voedt.
  • Hidroviton® plus. Hydrateert het haar en geeft voorkomt uitdroging van het haar. Het resultaat is glad, gezond en glansvol haar.

Hoe gebruikt u Deliplus Acondicionador Bifasico Reparacion Total (Stylius):

De fles voor gebruik goed schudden om de inhoud goed te mengen. Vervolgens aanbrengen / spuiten op vochtig, voorgewassen en handdoekdroog haar.Om de absorbtie van de werkzame bestanddelen en conditioneermiddelen te vergemakkelijken is een massage van het haar aan te bevelen. Voorkom absorbtie door de hoofdhuid. Kam en droog het haar vervolgens zoals gewoonlijk

Het product niet op weefsels spuiten en het contact met kleding vermijden. Contact van nat haar met kleding dient te worden vermeden, want dit kan vlekken veroorzaken.

Het is aan te bevelen een handdoek over de schouders te gebruiken tijdens het aanbrengen en drogen van het haar. Bij aanraking met de ogen, spoel dan onmiddelijke grondig uit met veel water. Niet innemen. Bewaren en gebruiken buiten het bereik van kinderen.

Uiteraard verkrijgbaar bij Supermercat Spaanse producten

Gerelateerde Producten