Deliplus Mascarilla Alisado Cabello Rebelde y Seco 400ml Haarmasker

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Met bamboe en parel eiwitten
  • Voedt het haar en geeft glans
Deliplus Haarmasker met bamboe en parel eiwitten. Voedt het haar en geeft glans. Speciaal voor droog en onhandelbaar haar.

Voor een natuurlijke glans en een intense voeding van het haar

 

Uiteraard zijn er vele Deliplus producten leverbaar als het gaat om een goede verzorging van het haar. Voor vrijwel alle soorten haar biedt dit Spaanse merk een passend product voor een aantrekkelijke prijs.

Dit speciale Deliplus Mascarilla Alisado Cabello Rebelde y Seco Stylius haarmasker is samengesteld met bamboe en parel proteïnen.

Deliplus Mascarilla Alisado Cabello Rebelde y Seco Stylius haarmasker heeft een voedende werking en geeft een mooie glans aan het haar. Een uiterst verzachtend haarmasker voor een zeer vriendelijke prijs.

Deze producten zijn uitermate bekend in Spanje, maar ook ver daarbuiten ontdekt men inmiddels de goede kwaliteit en vriendelijke prijs van deze Spaanse producten.

Mocht u een specifiek product niet kunnen vinden in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vrijwel ieder Spaans product leveren voor een vriendelijke prijs.

Gerelateerde Producten