Airwick Nenuco Decosphere Luchtverfrisser

Airwick
NIEUW!
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Zorgt voor een aangename geur gedurende een lange tijd. Uiteraard is de intensiteit van de geur eenvoudig in te stellen.

  • Speciaal ontwerp.
  • Onopvallend.
  • Effectief.

Vrijwel onopvallend door het speciale en compacte ontwerp. Geeft gedurende lange tijd een frisse geur en is uiteraard verkrijgbaar voor een vriendelijke prijs.

Geniet van een heerlijke frisse & Spaanse geur

 

Deze decoratieve unit is van hoge kwaliteit en uiterst efficiĆ«nt. Uiteraard is de intensiteit van de geur eenvoudig in te stellen.

Vanzelfsprekend vindt u ook de decoratieve Airwick Nenuco Decosphere luchtverfrisser in ons assortiment.

Doorgaans vindt u deze speciale Airwick Nenuco Decosphere Luchtverfrisser veelal uitsluitend in Spanje, maar vanaf nu dus ook in Nederland. Dit product is het resultaat van een uitstekende samenwerking tussen Airwick en Nenuco.

De onopvallende en vooral compact Airwick Nenuco Decosphere luchtverfrisser zult u niet snel vinden buiten Spanje, maar natuurlijk wel bij Supermercat Spaanse producten. Deze speciale Airwick Nenuco Decosphere luchtverfrisser is nu extra voordelig verkrijgbaar.Genieten van de heerlijke en echte Nenuco geur is nu ook mogelijk met aantrekkelijke korting.

Leverbaar voor een speciale prijs bij Supermercat Spaanse producten en speciaal ontworpen om optimaal uw huis te verfrissen met een doorlopende overheerlijke geur tot wel 8 weken lang.

Het is erg eenvoudig om deze luchtverfrisser  te plaatsen, want u kunt deze overal plaatsen dankzij het handzame, onopvallende en compacte formaat.

Belangrijke informatie:

  • Buiten bereik van kinderen houden
  • Buiten bereik van dieren houden
Gerelateerde Producten