Ontdek de intensere smaak van Nocilla met de nieuwe Nocilla Noir, een hazelnoot- en cacaocrème met een zeer romige textuur, met dubbel zoveel cacao als Nocilla Original en bovendien zonder palmolie en geschikt voor veganisten.
Wist je dat.... Nocilla Noir bevat dubbel zoveel cacao als Nocilla Original.
Op zoek naar een nieuwe, heerlijke manier om van chocolade te genieten? Maak kennis met Nocilla Noir uit Spanje, de intensere versie van de klassieke Nocilla chocolade-hazelnootcrème. Niet alleen perfect voor op brood, maar kan ook gebruikt worden voor crackers, fruit of als ingrediënt in favoriete desserts. Wat Nocilla Noir echt bijzonder maakt, is de dubbele hoeveelheid cacao in vergelijking met de originele Nocilla, wat zorgt voor een nog rijkere en intensere smaak.
Ingrediënten: Suiker, zonnebloemolie (hoog in oliezuur), ontvet cacaopoeder (17%), cacaoboter, hazelnoten (4%), emulgator (sojalecithine), aroma. Kan melk en andere noten bevatten.
Voedingswaarde-informatie - Gemiddelde waarden per 100 g:
- Energie: 2337 KJ / 560 Kcal.
- Vetten: 32 g waarvan enkelvoudig onverzadigd: 23 g, meervoudig onverzadigd: 2.6 g en verzadigd: 6.4 g.
- Koolhydraten: 60 g. waarvan suikers: 51 g.
- Voedingsvezels: 6 g.
- Eiwitten: 5 g.
- Zout: 0.01 g
Bewaren op een koele, droge plaats en niet op de grond plaatsen.
Nocilla Noir is een smeuïge crème op basis van hazelnoten en cacao, met een romige textuur die smelt in de mond. De mogelijkheden zijn eindeloos! Smeer het op een versgebakken croissant, dip crackers erin, of gebruik het als topping voor een kom vers fruit. Dankzij de romige textuur is het ook geweldig om te gebruiken in recepten waar een smeuïge chocoladebasis voor nodig is.