Deze extra vierge olijfolie wordt geproduceerd tussen november en januari, uitsluitend van Arbequina-olijven afkomstig van eeuwenoude olijfbomen, geplant op het landgoed in L’Albagés op 500 meter hoogte.
De speciale kalkhoudende grond en het continentale klimaat leveren een geurige, zeer evenwichtige extra vierge op met een goede dichtheid, dankzij koude persing in de stenen molen van de familie Pons op het landgoed zelf. De elegante smaak verrijkt allerlei koude bereidingen, in het bijzonder vis, salades van alle soorten, wit vlees en toast.
Pons Oli d'Oliva Verge Extra Arbequina Reserva olijfolie vertegenwoordigt het vakmanschap van vier generaties. Deze premium olie wordt koud geperst op het PONS-landgoed in L’Albagés en heeft een pure smaak. Gebruik je dagelijks olijfolie in de keuken? Dan is deze olijfolie een uitstekende optie, want met deze Reserva variant breng je gerechten naar een hoger niveau.
- Intensiteit (schaal van 1 tot 5): 3.
- Variëteit: Arbequina.
- Zuurgehalte: Max. 0,25%.
- Toepassingen: Vis, allerlei soorten salades, gegrild wit vlees, toast.
- Perfect voor koude afwerkingen.
Ingrediënten: Extra Vierge Olijfolie.
Voedingsinformatie - Gemiddelde inhoud per 100 ml:
- Energie: 3.382 kJ / 822 kcal.
- Vetten: 91 g. waarvan verzadigde vetzuren: 14 g, enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 68,8 g, meervoudig onverzadigde vetzuren: 8,0 g.
- Koolhydraten: 0 g. waarvan suikers: 0 g.
- Eiwitten: 0 g.
- Zout: 0 g.
- Vitamine E: 20 mg.
Zet elke druppel om in een pure en volle smaak met de finesse van Pons Oli d'Oliva Verge Extra Arbequina Reserva olijfolie – puur, verfijnd en onvergetelijk.