Deliplus Mascarilla sin Aclarado Repair & Nutrition 125ml

Deliplus
8480000443274
Bestel
  • Beschrijving

Een exclusief en vooral effectief haarmasker met 8 speciale ingrediƫnten: Keratine, arginine, hyaluronzuur, zijde-extract, kaviaar, ambar, Nutrition Plus en vitamine E.

De geavanceerde formule zorgt voor herstel en hydratatie van droog en beschadigd haar.

Eenvoudig te gebruiken, want naspoelen is NIET NODIG.

Deliplus Mascarilla sin Aclarado Repair & Nutrition haarmasker is speciaal ontwikkeld om droog of beschadigd haar intens te voeden, te herstellen en te conditioneren en tegelijkertijd glans en textuur toe te voegen.

Bevat "Repair Complex" met 8 herstellende middelen: keratine, arginine, hyaluronzuur, zijde-extract, kaviaar, ambar, Nutrition Plus en vitamine E waarvan bekend is dat deze ingrediƫnten inwerken op de meest beschadigde vezels om het haar te herstellen, te voeden en te hydrateren.

Hoe te gebruiken: Na het wassen aanbrengen op vochtig haar dat vooraf is gedroogd met een handdoek. Doseer 2 tot 3 pompjes op de handpalm, afhankelijk van de dichtheid en haarlengte. Vanuit midden tot punt aanbrengen. Gebruik indien nodig meer. NIET UITSPOELEN.

Deliplus Mascarilla sin Aclarado Repair & Nutrition haarmasker kan ook op droog haar worden gebruikt.

Belangrijk: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, deze onmiddellijk met veel water spoelen. Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met kleding: dit kan vlekken veroorzaken.