Deliplus Anti Age Oro Gold Progress Gift Set (dag & nachtcrème + oogcrème)

Deliplus
8480000701602
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Deze speciale set bestaat uit:

  • Deliplus Crema Facial de Dia Gold Progress 24k dagcrème 50ml.
  • Deliplus Crema de Noche Gold progress 24k nachtcrème 50ml.
  • Deliplus Gold Progress Contorno de Ojos 24k crème 15ml voor de huid rondom de ogen.

Profiteer van de speciale prijs en ontdek de kwaliteit en het goede effect van deze Spaanse crèmes.

Deze speciale set is beperkt leverbaar en nu extra voordelig online te bestellen.

Bevat  dagcrème & nachtcrème (beiden 50ml) en Deliplus Gold Progress Contorno de Ojos crème 15ml voor de huid rondom de ogen.

Deze exclusieve crèmes zijn inmiddels een begrip in Spanje, ontdek de gouden formule van deze Deliplus Gold Progress crèmes nu zelf!

Deliplus Crema Facial de Dia Gold Progress dagcrème zorgt voor een revitaliserende behandeling van de huid en draagt bij aan een effectieve bestrijding van huidveroudering in het gezicht.

Deliplus Crema Facial de Dia Gold Progress nachtcrème is een exclusieve en regenererende nachtcrème voor het gezicht, hals en nek met een unieke formule. De bestanddelen dringen diep door op cellulair niveau en verbeteren significant het regeneratieproces.

De dagcrème en nachtcrème zijn te gebruiken voor het gezicht, hals en nek. Vermijd contact met de ogen.  Dagelijks te gebruiken.Vermijd gebied rondom de ogen. Klinisch, dermatologisch en oftalmologisch getest.

Deliplus Contorno de Ojos Gold Progress crème bestrijdt de tekenen van huidveroudering door rimpels rondom de ogen te verminderen. De huid wordt gehydrateerd en glad. Deze crème zorgt voor een jongere uitstraling en een stralende teint. Deze crème voor de contouren rondom de ogen dient te worden aangebracht door zachtjes met de toppen van de vingers te kloppen tot de crème volledig is opgenomen door de huid.

Gerelateerde Producten