Deze speciale verpakking met 4 tubes Deliplus Tratamiento Reconstructor Reparacion Total Stylius haarserum  is leverbaar uit voorraad en komt rechtstreeks uit Spanje

Deliplus Tratamiento Reconstructor Reparacion Total 4 x 15ml Stylius

Deliplus
8480000443076
  • Beschrijving
  • Meer

Een speciale formule voedt diep de haarvezel van droog en beschadigd haar of haar met een gebrek aan vitaliteit.

In slechts één minuut zorgt dit speciale haarserum voor van voeding van het haar en verbetert het de uiteinden, haarpunten en het haar in het algemeen.

Kenmerken:

  • Special ontwikkeld voor droog of beschadigd haar.
  • Werkt binnen 1 minuut.
  • Zorgt voor een intensieve voeding van het haar.
  • Simpel te gebruiken.
  • Rechtstreeks uit Spanje.

Deliplus Tratamiento Reconstructor Reparacion Total Stylius haarserum is eenvoudig te gebruiken: Op vochtig en nét gewassen haar aanbrengen. Gebruik een halve tot hele tube, afhankelijk van de lengte van het haar,. Breng aan op de vingertoppen en breng vervolgens aan op de haarstrengen vanaf het midden tot punten.  Vermijd de hoofdhuid. Laat gedurende 1 minuut inwerken en spoel vervolgens uit met veel water. Gebruik 1 tot 2 keer per week.

Dermatologisch getest. Niet geschikt voor kinderen. Na openen 12 maanden houdbaar.

De perfecte oplossing voor droog of beschadigd haar.

Belangrijk informatie over Deliplus Tratamiento Reconstructor Reparacion Total Stylius haarserum uit Spanje: Contact met de ogen vermijden. In gevalk van contact met de ogen direct uitspoelen met een ruime hoeveelheid water. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Om de kwaliteit van het product te behouden is het van belang na gebruik de verpakking goed te sluiten. Niet geschikt voor kinderen.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.