Deze speciale Champu Revitalizante For Men Stylius shampoo wordt geleverd in de kenmerkende flacon en is eenvoudig te gebruiken

Deliplus Champu Revitalizante For Men Stylius 400ml

Deliplus
8480000440709
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deze Spaanse shampoo is speciaal ontwikkeld voor mannen.

Versterkt het haar en helpt haaruitval te voorkomen, draagt bij aan sterker en dichter haar dankzij de speciale samenstelling met ginseng, provitamine B5 en serenoa serrulata.

Deliplus Champu Revitalizante For Men Stylius shampoo wordt geleverd in een handige flacon en is uiteraard te vinden in het assortiment van Supermercat.

Reinigt delicaat en met respect voor de natuurlijke balans van het haar en de hoofdhuid. Verstevigt en versterkt, waardoor uitval van het haar wordt voorkomen.

Deliplus Champu Revitalizante For Men Stylius shampoo uit Spanje:

  • Speciaal ontwikkeld voor de man.
  • De formule is verrijkt met ginseng, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd.
  • Bevat Provitamine B5 dat de interne structuur van het haar versterkt en herstelt, waardoor het beter bestand is tegen beschadigingen.
  • Bevat Serenoa Serrulata voor een intensieve voeding.

Eenvoudig te gebruiken: Was het haar met voldoende shampoo en geef een lichte massage met de vingertoppen en spoel daarna uit. Herhaal de applicatie indien nodig. Geschikt voor regelmatig gebruik.

Belangrijk: Buiten bereik van kinderen houden. Contact met ogen vermijden. In geval van contact met de ogen direct uitspoelen met een ruime hoeveelheid water. Niet inslikken. Sluit de dop goed na gebruik om indringing van water te voorkomen, dit kan de eigenschappen van het product beïnvloeden.