Sisbela Tratamiento Regenerador Reafirmante Set (met 3 crèmes)

Sisbela
CADEAU SET
  • Beschrijving
  • Meer

Deze speciale set is een zeer origineel geschenk, maar natuurlijk ook fantastisch om zelf te gebruiken. Extra voordelig en zéér effectief!

Inhoud van deze Sisbela Tratamiento Regenerador Reafirmante Set uit Spanje:

  1. Sisbela Crema Anti-Edad Revitalizante Reestructudora anti-aging crème 50ml voor een goede verzorging van de huid. Bestrijdt actief rimpels en tekenen van huidveroudering. Zorgt voor soepele en stralende huid.
  2. Sisbela Cuello Escote Reafirmante Nutritiva crème 50ml is speciaal ontwikkeld voor de hals, nek en het decolleté. Bestrijdt de tekenen van veroudering dankzij de geavanceerde formule en draagt bij aan de bescherming van de huid.
  3. Sisbela Potenciador Regenerador Acelerador 10ml crème. Samengesteld met oplosbaar organisch silicium en marine collageen om de regeneratieve en herstellende kracht van Sisbela anti-age crème te intensiveren.

Kortom, een verzorgende set voor een speciale prijs!

Hoe gebruikt u de producten in deze special Sisbela Tratamiento Regenerador Reafirmante Set uit Spanje:

  1. Sisbela Crema Anti-Edad Revitalizante Reestructudora anti-aging crème 50ml. Aanbrengen op het gezicht en wachten tot volledig geabsorbeerd.
  2. Sisbela Cuello Escote Reafirmante Nutritiva crème 50ml. Dagelijks aanbrengen op de hals en nek met zachte neerwaartse bewegingen vanaf de kin naar decolleté om de verstevigende werking te versterken. 
  3. Sisbela Potenciador Regenerador Acelerador 10ml crème. Breng 5 tot 10 druppels aan op een schone en droge huid. Masseer tot  volledig opgenomen door de huid en breng hierna de gezichtscrème en creme voor rondom de ogen aan.

Heeft u vragen over deze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Producten