Deliplus Keratina Liquida con Aceite de Argan Stylius 200ml

Deliplus
8480000441409
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Versterkt de capillaire vezel en voorkomt het breken van haar.

De exclusieve formule is speciaal ontwikkeld om de structuur van beschadigd of verzwakt haar te verbeteren door regeneratie te ondersteunen.

  • Versterkt en verzorgt het haar tot in de punten.
  • Samengesteld met keratine & arganolie.

Samengesteld met keratine en arganolie voor een maximale en optimale verzorging van het haar.

Wordt geleverd in een handige flacon voor maximaal gebruiksgemak.

Deliplus Keratina Liquida con Aceite de Argan (Stylius) voor een goede verzorging van uw haar.

 

Speciaal ontwikkeld om de structuur van beschadigd haar of verzwakt haar (bijvoorbeeld door chemische behandeling) te verbeteren.

Keratine is een haarproteïne en het hoofdingrediënt van de formule. Het dringt door tot de meest beschadigde delen van de haarvezel, waardoor het haar wordt hersteld en verstevigt.

Arganolie heeft hydraterende, voedende en beschermende eigenschappen welke het haar zijdezacht maken.

Deliplus Keratina Liquida con Aceite de Argan (Stylius) uit Spanje:

  • Versterkt het haar
  • Verzorgt het haar
  • Samengesteld met keratine en arganolie
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Rechtstreeks uit Spanje

Bij regelmatig gebruik zal de oorspronkelijke schoonheid van het haar worden hersteld, waardoor het haar aan volume, elasticiteit en kracht wint.

Eenvoudig te gebruiken:

Aanbrengen op gewassen en gedroogd (gedroogd met een handdoek). Breng aan op de meest beschadigde gebieden. In geval van fijn of dun haar, vermijd aanbrengen op de hoofdhuid. Droog met een föhn om de actieve ingrediënten aan de haarvezel te fixeren en kam het haar zoals gebruikelijk.

Belangrijk:

Vermijd contact met de ogen. In geval van contact met de ogen direct uitspoelen met een ruime hoeveelheid water. Niet inslikken. Product buiten het bereik van kinderen bewaren. Product goed afsluiten na gebruik om indringing van bijvoorbeeld water te voorkomen, dit kan de eigenschappen veranderen. Niet aanbrengen op stoffen en contact van behandeld haar met stoffen vermijden, dit kan vlekken veroorzaken.

Heeft u vragen over Deliplus Keratina Liquida con Aceite de Argan (Stylius) of andere producten in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.