Bosque Verde Ambientador Luchtverfrisser Set (4 verschillende geuren)

Bosque Verde
7448111030029
KORTING
  • Beschrijving
  • Meer

Een speciale set bestaande uit 4 verschillende geuren en bovendien ook nog eens extra voordelig!

Verdrijft snel en vooral zeer efficiĆ«nt vervelende geuren in huis.

Laat een frisse en aangename geur achter.

  • Extra voordelig.
  • Verschillende geuren.
  • Eenvoudig te gebruiken.

Ontdek nu zelf de speciale Spaanse geuren van deze luchtverfrissers.

Belangrijke informatie:

In het midden van de kamer gebruiken. Richt de spray omhoog en druk vervolgens 3 tot 4 keer kort de knop in. Doorgaans is 3 to 4 keer verstuiven voldoende.

Niet spuiten op kleding, oppervlakken en voedingsmiddelen

Gebruik een Bosque Verde Ambientador luchtverfrisser alleen voor het beoogde gebruik in overeenstemming met de instructies voor het gebruik.

Niet spuiten op oppervlakken, textiel of (nabij) voedsel. Indien u heeft gespoten op oppervlakken, dan per direct schoonmaken met zeep i.c.m. een zachte doek om (verdere) beschadiging van het oppervlak te voorkomen. Deze spray staat onder druk en kan barsten indien deze wordt verhit. Schadelijk voor waterorganismen met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten in en/of richting een open vlam of ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, zelfs niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50 graden. Bewaar op een droge plaats uit de buurt van chemicaliƫn. In geval van een ongeval direct medisch advies inwinnen.

Wilt u meer informatie over een Bosque Verde Ambientador luchtverfrisser uit Spanje, neem dan gerust contact met ons op.