Bosque Verde Ambientador Flores Blancas 300ml Luchtverfrisser

Bosque Verde
8480000727077
  • Beschrijving
  • Meer

Verdrijft snel en efficiƫnt vervelende geuren in huis.

Laat een frisse en aangename geur achter.

  • Frisse geur.
  • Handig qua gebruik.
  • 100% Spaans.

Ontdek nu zelf de speciale Spaanse geur van deze luchtverfrisser.

Ontdek de frisse en zachte geur van witte bloemen

 

Belangrijke informatie:

In het midden van de kamer gebruiken. Richt de spray omhoog en druk vervolgens 3 tot 4 keer kort de knop in. Doorgaans is 3 to 4 keer verstuiven voldoende.

Niet spuiten op kleding, oppervlakken en voedingsmiddelen

De zomerse en zachte Spaanse geur van deze Bosque Verde Ambientador Flores Blanca luchtverfrisser zal u zeker aanspreken, maar ook de speciale prijs is erg bekend tot ver buiten SpanjeGebruik Bosque Verde Ambientador Flores Blanca luchtverfrisser alleen voor het beoogde gebruik in overeenstemming met de instructies voor het gebruik.

Niet spuiten op oppervlakken, textiel of (nabij) voedsel. Indien u heeft gespoten op oppervlakken, dan per direct schoonmaken met zeep i.c.m. een zachte doek om (verdere) beschadiging van het oppervlak te voorkomen. Deze spray staat onder druk en kan barsten indien deze wordt verhit. Schadelijk voor waterorganismen met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten in en/of richting een open vlam of ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, zelfs niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50 graden. Bewaar op een droge plaats uit de buurt van chemicaliƫn. In geval van een ongeval direct medisch advies inwinnen.

Wilt u meer informatie over deze Bosque Verde Ambientador Flores Blanca luchtverfrisser uit Spanje, neem dan gerust contact met ons op.