Deliplus Crema Antiarrugas Pieles Maduras FPS-15 100ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een speciale Spaanse gezichtscrème voor een uitstekende verzorging van uw huid. Vertraagt de tekenen van huidveroudering, rimpels, ouderdomsvlekken en voorkomt een droge huid. Biedt bescherming tegen de zon met factor 15.

De speciale samenstelling van deze crème stimuleert de huid. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en wordt de elasticiteit van de huid bevorderd.

Dankzij de beschermende werking van factor 15 voorkomt deze speciale gezichtscrème de verschijning van zonnevlekken en draagt deze crème bij aan het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering ten gevolge van zonlicht.

Deliplus Crema Antiarrugas Pieles Maduras FPS 15 gezichtscrème bevat een hoog gehalte aan antioxidanten en zorgt hierdoor voor stevigheid, hydratatie en een egale teint van de huid. Rimpels en expressielijnen worden hierdoor aanzienlijk minder.

Eenvoudig te gebruiken: Breng dagelijks aan op een schone en droge huid van het gezicht en de hals met een lichte massage tot volledig geabsorbeerd door de huid. Vermijd de huid / gebied rondom de ogen.

Deliplus Crema Antiarrugas Pieles Maduras FPS 15 gezichtscrème is dermatologisch en oftalmologisch getest