Deliplus Borrador Arrugas de Expression Regenerant 30ml anti rimpel crème

Deliplus
8480000413413
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Reduceert rimpels ten gevolge van expressie van binnenuit.

  • Exclusieve samenstelling.
  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Handig om mee te nemen.

Samengesteld met Boswellia, hyaluronzuur (microcapsules) en  vitamine E & F voor een effectieve vertraging van eventuele huidveroudering.

Deliplus Borrador Arrugas de Expression Regenerant  anti-rimpel crème heeft meerdere goede effecten voor uw huid

 

Draagt bij aan een goede bescherming van de huid tegen vrije radicalen en zorgt voor een intensieve hydratatie.

Revitaliseert en stimuleert de huid. Geeft stevigheid aan de contouren van het gezicht, vermindert tegelijkertijd expressie lijnen en remt veroudering van de huid.

Samengesteld met unieke ingrediënten zoals rozenbottel (rosa mosqueta). Dit geeft de huid meer elasticiteit, ondersteunt regeneratie en draagt bij aan het voorkomen van rimpels.

Deliplus Borrador Arrugas de Expression Regenerant (anti-rimpel crème) is ontwikkeld om te bereiken wat elke vrouw zoekt…  Een perfect resultaat in een korte tijd.

De speciale en vooral effectieve formule slaagt erin om onvolkomenheden te verbergen, rimpels te vervagen en matteert een overmatige glans van de huid.

Breng 's morgens en/of ’ s avonds aan op een schone huid van het gezicht met een zachte massage op de gebieden die worden behandeld. ( voorhoofd, rond de ogen, lippen)

Deliplus Borrador Arrugas de Expression Regenerant (anti-rimpel crème) is een écht Spaans product en uiteraard te vinden in ons assortiment.

Gerelateerde Producten