Flota Detergente Liquido Jabon de Marsella vloeibaar wasmiddel 3,3 liter

Flota
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Te gebruiken voor minimaal 44 wasbeurten en dus zeer economisch! De bekende grote flacon met Flota Detergente Liquido Jabon de Marsella is zeer bekend in Spanje.

Dit speciale wasmiddel is geconcentreerd en dus economisch qua gebruik.

De aantrekkelijke prijs, de speciale geur en vooral de uitstekende resultaten zijn inmiddels zeer bekend. Te gebruiken voor circa 44 wasbeurten.

  • Dit speciale wasmiddel is geconcentreerd.
  • Economisch qua gebruik.
  • Met de Spaanse en ├ęchte geur van Jabon de Marsella.

Wordt geleverd in de bekende flacon.

Flota Detergente Liquido Jabon de Marsella wasmiddel voor een natuurlijke schone was

U zult dit bekende merk veel tegenkomen in Spanje, maar inmiddels ook al tot ver daarbuiten. Dat is gezien de vriendelijke prijs, de aangename geur en vooral de goede resultaten helemaal niet vreemd!

Deze variant is geconcentreerd en u heeft dus weinig nodig voor een uitstekend schoon en fris resultaat, dat merkt u meteen.

De effectieve formule op basis van natuurlijke zeep in Flota Detergente Liquido Jabon de Marsella zorgt voor de beste resultaten met respect voor de kleuren en stoffen van uw wasgoed.

Uiteraard met de fantastische geur van Jabon Marsella. De effectieve formule is ontwikkeld op basis natuurlijke zeep en zorgt voor optimale resultaten en verzorging van kleuren en stoffen.

Dankzij de speciale formule op basis van natuurlijke zeep kan Flota Detergente Liquido Jabon de Marsella wasmiddel zowel gebruikt worden voor het wassen van kleding met de hand als met de wasmachine.

De formule respecteert de kleuren en stoffen van de kleding en daarom kan dit wasmiddel  ook worden gebruikt voor fijne was.

Flota Detergente Liquido Jabon de Marsella wasmiddel is te gebruiken voor de witte en gekleurde was.

  • Indien u kiest voor handwas, dan dient u langdurig onderdompelen van de kleding te vermijden en is goed naspoelen met een ruime hoeveelheid water van belang.
  • Vermijd opslag onder extreme temperaturen (warm of koud) gedurende een lange tijd.
  • Blootstelling aan zonlicht te vermijden.
  • Bewaren buiten bereik van kinderen, contact met de ogen te vermijden en niet innemen.

Flota is het eerste merk dat een wasmiddel produceerde met de populaire Jabon Marsella (Marseille Zeep) geur. Sindsdien is het bijna niet meer weg te denken uit vele huishoudens en maken velen dagelijks gebruik van dit zeer voordelige, effectieve en tevens overheerlijke geurende wasmiddel. Dit heerlijk geurende wasmiddel is geschikt voor vele soorten was, waaronder bij uitstek voor de handwas en machinewas. Uw wasgoed wordt schitterend schoon met Flota Detergente Liquido Jabon de Marsella wasmiddel en heeft een heerlijke geur, met respect voor de kleuren en stoffen.

Gerelateerde Producten