Agua de Pravia 1905 Eau de Cologne 150ml

  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Een klassieke Spaanse geur
  • Voor mannen en vrouwen
  • Al meer dan 100 jaar een begrip in Spanje
Een klassieke en vooral aromatische Spaanse geur voor vrouwen en mannen. De geur heeft de klassieke en bekende accenten van gras, geranium, lavendel en sandelhout. De lichte en uiterst verfrissende Agua de Pravia 1905 Eau de cologne geur is al meer dan 100 jaar zeer geliefd en inmiddels bekend over de gehele wereld.

De klassieke en verfrissende geur van Agua de Pravia 1905 Eau de Cologne

 

De geur van vers gesneden gras en de accenten van geranium, lavendel en een toon van sandelhout brengen u terug in de tijd en doen zonder twijfel denken aan Spanje.

Agua de Pravia 1905 Eau de cologne wordt geleverd in een schitterende fles vervaardigd van glas met de kenmerkende gele dop.

Een fantastisch Spaans product om zelf te gebruiken, maar ook zeer origineel als geschenk. Zeer zelden te vinden buiten Spanje en een zeer geliefde geur.

Deze speciale uitvoering is uiteraard uit voorraad leverbaar bij Supermercat Spaanse producten voor een vriendelijke prijs.

Wordt geleverd in een mooie glazen fles in een de kenmerkende verpakking.

Heno de Pravia is een Spaans merk dat heerlijke soorten zeep en andere verzorgingsproducten vervaardigd. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en is geliefd in en buiten Spanje.

Mocht u vragen hebben over de Spaanse producten in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Producten