Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Verrijkt met proteïnes van zijde, kaviaar en amber
  • Speciaal ontwikkeld voor droog, krullend, geverfd of beschadigd haar
Een heerlijke conditioner van Deliplus. Verrijkt met proteïnes van zijde, kaviaar en amber. Speciaal voor droog, krullend, geverfd of beschadigd haar.

Verzorging tot in de puntjes met deze verzorgende conditioner uit Spanje

 

Uiteraard zijn er vele Deliplus producten leverbaar als het gaat om een goede verzorging van het haar. Voor vrijwel alle soorten haar biedt het Spaanse merk Deliplus een passend product voor een aantrekkelijke prijs.

Deliplus Crema Suavizante Reparación Cabello Seco, Dañado, teñido o Rizado Stylius is een zeer goede conditioner / crèmespoeling. Bj uitstek geschikt voor beschadigd, droog, krullend of geverfd haar.

Samengesteld met onder meer proteïnes van amber, kaviaar en zijde.

Deze producten zijn uitermate bekend in Spanje, maar ook ver daarbuiten ontdekt men inmiddels de goede kwaliteit en vriendelijke prijs van deze Spaanse producten.

Deze speciale Deliplus Crema Suavizante Reparación Cabello Seco, Dañado, teñido o Rizado Stylius conditioner komt rechtstreeks uit Spanje in de herkenbare flacon voor een vriendelijke prijs.

Mocht u een specifiek product niet kunnen vinden in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vrijwel ieder Spaans product leveren voor een vriendelijke prijs.

Gerelateerde Producten