Deliplus Crema de Manos Hidratante Aloe Vera 125ml handcrème

Deliplus
8480000789075
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Vochtinbrengende handcrème van Deliplus geschikt voor alle huidtypes.

De combinatie van Aloë Vera en de overige actieve ingrediënten zorgt voor een hydraterende werking en verzacht de handen.

  • Hydraterend effect.
  • Bevat Aloë Vera.
  • Heeft een hydraterend effect.
  • Zachte Spaanse geur.

Wordt geleverd in een handige tube voor maximaal gemak.

Deliplus Crema de Manos Hidratante Aloe Vera voor een goede verzorging van de handen

 

De handen zijn erg belangrijk tijdens onze dagelijkse activiteiten. Wij voeren dagelijks vele handelingen uit met de handen en stellen de handen bloot aan weer en wind. Ook handen hebben verzorging nodig en daar zijn diverse heerlijke Deliplus producten voor.

Deze heerlijke Deliplus Crema de Manos Hidratante Aloe Vera handcrème zorgt voor zachte en gladde handen.

Deliplus Crema de Manos Hidratante Aloe Vera handcrème draagt bij aan een goede verzorging van de handen en is samengesteld met onder meer Aloe VeraDe voedende werking zorgt voor hydratatie van de huid en bevordert het herstel van de huid.

Verzorg uw handen met Deliplus Crema de Manos Hidratante Aloë Vera handcrème uit Spanje en ervaar de uitstekende werking.

Deze handcrème wordt geleverd in een handige tube voorzien van een praktische sluiting. Net als alle andere producten van dit Spaanse merk is ook deze crème erg bekend in Spanje. Verkrijgbaar uit voorraad bij Supermercat, voor al uw échte Spaanse producten uit Spanje.

Gerelateerde Producten