Deliplus Gel Refrescante Revitalizante para Pies 300ml (Been & Voetgel)

Deliplus
8480000786876
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een revitaliserende en heerlijk verkoelende gel van Deliplus voor zowel de voeten als de benen.

  • Revitaliserend en heerlijk verkoelend.
  • Voor zowel de voeten als de benen te gebruiken.
  • Met een zachte Spaanse geur.

De gel heeft een verfrissende en revitaliserende werking, het zorgt voor onmiddellijke verlichting en voorkomt een gevoel van vermoeidheid in de voeten en benen. Ook geeft de gel een aangenaam gevoel van frisheid en welzijn in geval van vermoeide, zware benen.

Ontdek het aangename effect van Deliplus Gel Refrescante Revitalizante para Pies uit Spanje

 

Onze voeten en benen kunnen soms erg vermoeid raken na inspanning.

Met deze heerlijke Deliplus Gel Refrescante Revitalizante para Pies kunt u genieten van een uitstekend revitaliserend en verkoelend effect.

Deze gel werkt snel en doeltreffend. De snelle werking geeft verlichting en voorkomt dat u een gevoel van vermoeide benen en voeten krijgt.

De frisse werking van Deliplus Gel Refrescante Revitalizante para Pies wordt altijd erg gewaardeerd.

Verzorg uw voeten optimaal met deze heerlijke gel van Deliplus uit Spanje, Deliplus Gel Refrescante Revitalizante. Een ideale gel voor de voeten voor een vriendelijke prijs. Ook dit echte Spaanse product is verkrijgbaar bij Supermercat en wordt snel geleverd.Ook dit product uit Spanje is van uitstekende kwaliteit. De royale dispenser is eenvoudig mee te nemen dankzij het handzame formaat.

Tips voor het gebruik:  Aanbrengen met een cirkelvormige massage. Intensieve behandeling wordt aanbevolen bij warm weer. Trekt snel in en geeft geen vlekken.

Deliplus producten zijn niet alleen zeer bekend in Spanje, maar ook tot ver daarbuiten. Ook dit speciale Spaanse product is verkrijgbaar bij Supermercat.nl

Gerelateerde Producten