Deliplus Crema Exfoliante Antidurezas para Pies 125ml (voetcrème)

Deliplus
8480000751096
KORTING
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een exfoliërende voetcrème van Deliplus tegen een harde huid van de voeten.

Een uitmuntende scrub, welke de natuurlijke structuur van de huid helpt herstellen.

  • Exfoliërende voetcrème.
  • Voor een harde huid van de voeten.
  • Wordt geleverd in een handige tube.

Het is aan te bevelen ook Deliplus Crema Pies Hidratante Antisequedad in combinatie met Deliplus Crema Exfoliante Antidurezas te gebruiken om een maximaal resultaat te bewerkstelligen.

Deliplus Crema Exfoliante Antidurezas para Pies is een speciale scrub voor de voeten

 

Voor een intensieve verzorging van uw voeten is Deliplus Crema Exfoliante Antidurezas een goede voetcrème. Deze goede scrub helpt om de harde huid van de voet te verwijderen.

Deliplus Crema Exfoliante Antidurezas is verkrijgbaar bij Supermercat, de Spaanse winkel met alle Deliplus producten uit Spanje. Natuurlijk voordelig en bovendien snel bij u thuis geleverd rechtstreeks uit Spanje. Dat is Supermercat.Deliplus Crema Exfoliante Antidurezas voetcrème kan worden toegepast op droge of natte voeten, rechtstreeks op de gebieden van de voeten alwaar het eelt en/of harde huid is.

Het is is raadzaam de crème met een kleine massage en een cirkelende beweging in te masseren. Daarna spoelen met water om de resterende crème te verwijderen. Veelal wordt na het gebruik een moisturizer gebruikt voor een optimale verzorging van de voeten.

Wordt geleverd in een handige tube. Uiteraard direct uit voorraad leverbaar bij Supermercat Spaanse producten voor een vriendelijke prijs.

Gerelateerde Producten