Deliplus Crema Suavizante Color Vivo Cabellos Tenidos o con Mechas Stylius 300ml Conditioner

Deliplus
8480000441423
KORTING
  • Beschrijving
  • Meer


Zorgt voor eenvoudig te kammen haar en zachtheid van geverfd haar. 

De speciale formule van deze conditioner heeft een drievoudige werking.

  • Speciaal voor geverfd / gekleurd haar.
  • Samengesteld met Rooibos extract voor vitaliteit en behoud van de kleur.
  • Direct uit Spanje geleverd voor een speciale prijs.

Bescherming tegen UV straling van de zon, zorgt voor bescherming tegen externe factoren zoals het föhnen van het haar en voorkomt het voortijdig verkleuren van geverfd haar.

Samengesteld met Rooibos extract andere exclusieve ingrediënten.

 

Het extract van Rooibos bevat een anti-oxidant en heeft een anti-aging effect. Verder draagt dit speciale extract bij aan gezond en glanzend haar vol vitaliteit.

Deliplus Crema Suavizante Color Vivo Cabellos Tenidos o con Mechas Stylius is een unieke conditioner en ondersteunt het behouden van een intense kleur en glans.

Hoe gebruikt u Deliplus Crema Suavizante Color Vivo Cabellos Tenidos o con Mechas Stylius crèmespoeling uit Spanje:

Na het wassen aanbrengen op nat haar en zachtjes inmasseren, laat vervolgens 1 á 2 minuten inwerken en spoel vervolgens uit met een ruime hoeveelheid water.

In geval van contact met de ogen onmiddellijk spoelen met veel water. Niet inslikken. Flacon buiten bereik van kinderen bewaren. Flacon goed sluiten om indringing van water te voorkomen, hierdoor kunnen de eigenschappen van het product veranderen.

Deze conditioner / crèmespoeling is verkrijgbaar bij Supermercat Spaanse producten voor een speciale prijs. Mocht u vragen hebben over dit speciale Spaanse product, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.