Mahou Bier uit Spanje bestellen

De kenmerkende smaak van Mahou Bier uit Spanje is uniek

Het Spaanse Mahou bier is erg bekend om de voortreffelijke smaak en het is dan ook erg populair in SpanjeWie kent het niet uit Spanje van het terras? Het Spaanse bier Mahou is nu ook verkrijgbaar in Nederland via Supermercat. U kunt kiezen uit meerdere heerlijke varianten, allemaal thuis geleverd via eigen import uit Spanje.

Tijdens het eten van tapas, lunch of een diner wordt veel dit unieke bier gedronken, maar ook tijdens een avondje weg of een feestje is het erg populair.

De brouwerij in Alovera te Spanje behoort tot de meest innovatieve brouwerijen in Europa en kenmerkend is de pure stijl van het brouwen van het Mahou bier.

Mahou bier heeft een unieke, onmiskenbare en échte Spaanse smaak. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar, zoals:

  • De echte smaak van Mahou sin alcohol wordt erg gewaardeerd en is uniek te noemenMahou Cinco Estrellas Cerveza is een uitstekende dorstlesser! Het kenmerkende karakter en de unieke smaak worden verkregen door de beste soorten hop en gist te gebruiken tijdens het brouwen. Het is een pilsener met een laag gehalte als het gaat om gisting. De speciale samenstelling geeft een onmiskenbare en heerlijke smaak
  • Mahou Negra Cerveza is een exclusief,  donker en vol bier met een zeer verrassende smaak. De aroma’s in dit speciale Mahou bier zijn uniek te noemen, het is dan ook een populaire variant in het assortiment. Het is een premium pilsener bier en wordt gekarakteriseerd door geroosterde mout, hetgeen de donkere kleur van het bier tot gevolg heeft.  
  • Mahou Sin Cerveza is alcoholvrij bier van Mahou en uitstekend voor liefhebbers van bier zonder alcohol. De smaak is uitmuntend en het karakter van dit bier blijft behouden door de traditionele wijze van produceren.

Een heerlijk en écht Spaans product, vanzelfsprekend voordelig en snel leverbaar via Supermercat Spaanse producten. Genieten van een écht glas Spaanse cerveza begint bij Supermercat. De levertijd is doorgaans 3 á 5 werdagen, aangezien bestellingen direct vanuit Spanje naar u worden toegezonden. Heeft u een bestelling met spoed nodig, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.